Skoog laddad för ny säsong: ”Många som har längtat”

Nyligen presenterade Örebro FC den tränartrio som under kommande säsong ska leda laget mot nya framgångar. Christoffer Skoog, Leif Järnkvist och Pontus Eriksson är de tre herrarna det handlar om.

ÖFC har även under sensommaren och hösten hunnit med att presentera några vassa nyförvärv, och de bitarna börjar allt mer falla på plats hos fjolårets seriesegrare.

Skoog, som i år även ska spela, var en stor del i Örebros framgångar förra säsongen. Flertalet spelare hyllade Skoog för hans insatser som ledare, och att det nu blir en fortsättning och att det blir i en tränartrio ser Skoog som väldigt positivt.

LÄS ÄVEN: ÖFC vill vässa truppen – sex spelare fick lämna

– Tränartrion känns väldigt bra. Vi fortsätter på samma sätt som vi avslutade den förra säsongen. Vi kompletterar varandra bra tycker jag, säger Skoog som ser fram emot att jobba med årets trupp:

– Vi har behållit de flesta spelarna och fått in lite spetskompetens och lite mer bredd i truppen, så det känns väldigt bra det också.

Örebro FC har nyligen kommit igång lite smått med träningarna, och det har varit öppna sådana. Spelare som vill testa på har fått komma dit, och hittills har det sett väldigt bra ut.

– Vi har legat på en sex-sju stycken provspelare hittills. Träningarna har sett bra ut med bra tempo trots mycket nya killar.

– Vi kommer att köra så här även nästa vecka också. Sedan kommer vi att spika truppen och börja jobba lite mer taktiskt. Så det känns helt okej, och det är riktigt skoj att köra igång nu. Det är många som har längtat efter det här tror jag.

LÄS ÄVEN: Tidigare i lokalkonkurrenten – nu klar för Örebro


HAR DU INTE LADDAT NED FUTSALMAGASINETS APP?

HÄR HITTAR DU DEN PÅ APPSTORE

HÄR HITTAR DU DEN PÅ GOOGLE PLAY

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img