Tränartrio får ansvaret för ÖFC

Örebro FC har tidigare presenterat spelare på löpande band. Under tisdagen svarade man på tränarfrågan genom att presentera en trio som skall ha ansvaret kommande säsong.

Det är inga mindre än Leif Järnkvist, Christoffer Skoog och Pontus Eriksson. Järnkvist som började förra säsongen i ÖSK, men slutade i ÖFC, är den som kommer ha huvudansvaret för tränarteamet. Detta betyder att han i största mån kommer ha hand om träningarna tillsammans med Christoffer Skoog. Då Leif Järnkvist kommer studera på distans och Skoog även skall spela kommer Pontus Eriksson vara ytterst ansvarig som matchcoach i nära samarbete med Leif.

LÄS ÄVEN: Fjärde nyförvärvet för ÖFC

ÖFC säger i sin nyhet att man inte tror på att en tränare skall ha koll på allt, utan vill fortsätta sprida ut ansvaret på flera personer. I år har man specificerat ytterligare vem som har ansvar för att göra vad. Dessutom utgår man från att ingen är perfekt och tanken är att alla tre skall ansvara för det dem är bra på.

I och med att det fungerade såpass bra föregående säsong har man ingen anledning att tro annat.

Ronny ”Pilen” Pettersson kommenterar:

– Det känns superbra. Viktigt att vi får behålla samma team som föregående säsong. Det är viktigt med kontinuitet, även på tränarsidan.

LÄS ÄVEN: Fawaz till ÖSK

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img