Borås besegrade Norrköping

Under lördagen drog landslagssäsongen igång med en landskamp på Gotland. Medans förbundskapten Matija Dulvat fick se sitt landslag förlora mot Wales, så spelades det en annan match i Borås.

Förra säsongens finallag Borås AIK tog emot Norrköping FK och Borås som inför säsongen har tappat flera namnkunniga spelare i Robin Yarsuvat, Fehim Smajlovic och Wahid Jawid verkar inte lida av spelartappen. Laget som dessutom saknade landslagsspelaren Yousef Raisi kunde besegra Norrköping med 4-3, vilket innebär att Petter Florentins manskap har vunnit två raka träningsmatcher.

LÄS ÄVEN: Förbundets ordförande blickar framåt

Norrköping som förlorade sin första träningsmatch hittade flera glädjeämnen i att offensiven fungerade. Lagets två prestigevärvningar Dražen och Slaven Novoselac levererade direkt med att stå för lagets målproduktion.

– Ett skönt kvitto på det vi jobbat med i tre veckor nu. Vi har fokuserat på anfallsspelet och skapade väl ett tiotal chanser utöver målen, som borde gett bättre utdelning, säger tränaren Mufad Bajraktarevic till klubbens hemsida.

Matchfakta

Träningsmatch

Borås AIK – Norrköping FK 4-3 (1-1)

Målskyttar, Borås AIK: Ali Zafraani (3), Henrik Svedberg

Målskyttar, Norrköping FK: Dražen Novoselac (2), Slaven Novoselac

LÄS ÄVEN: SM-vinnare provspelar med konkurrenten

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img