EXTRA: Angelo Vega lämnar IFK Uddevalla

Angelo Vega var en av förgrundsfigurerna till starten av ett IFK Uddevalla Futsal som i dag är bäst i Sverige.

Till den här säsongen stod det klart att han skulle ta över som tränare efter Mikael Alfredsson, och Uefa Futsal Cup blev hans första uppdrag.

Men nu står det klart att Vega lämnar klubben, och det med omedelbar verkan.

– Väldigt mycket framgångar är inte alltid det bästa som kan hända. Många vill vara med och sola sig i glansen och ser pengar i framgången. Jag känner att jag inte kan stå för det, det är inte jag. Det har tagit bort glädjen, säger Angelo Vega till Bohusläningen.

Dessutom ska de ha framkommit att spelare är missnöjda med hans sätt att styra laget.

– Några spelare, men inte alla, sågade vårt sätt att spela och sa att vi vunnit SM-guld på vår individuella skicklighet. Att vi som ledare inte hade något med framgången att göra. Jag har aldrig skämts så mycket som jag gjorde då. Att jag har varit ansvarig för detta laget. Jag tolkar det som att spelarna blivit ett gäng divor, säger han.

LÄS VIDARE: Här förklarar Vega beslutet till Futsalmagasinet: ”Det har inte varit ett lätt gäng att hantera”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img