IFK Göteborg livesänder eget program: ”Svensk futsal måste synas mer”

Under onsdagskvällen drar Blåvitt igång med sitt evenemang de kallar för ”IFK Göteborg Futsal goes live”. De kommer i fyra stycken avsnitt prata om både sig själva och den svenska futsalen i allmänhet.

– Intresset för futsal ökar, såväl inom IFK Göteborg men också i hela Sverige. Vi vill sprida information om vad som händer i vår förening men också prata om intressanta ämnen för den allmänna futsalsupporten, berättar Göteborgs Mathias Etéus för Futsalmagasinet.

Etéus kommer att själv vara en del av det första avsnittet, och även Futsalmagasinets Tobias BW Granberg kommer att delta.

– Idag är det första avsnittet av fyra planerade. Idag kommer vi att prata nyförvärven i IFK Göteborg Futsal.

Varför ska man kolla på det här?

– Du ska kolla för att du gillar futsal, men också för att sprida futsalen i stort. Vi är en liten skara inom futsalsverige och den måste bli större, då måste svensk futsal synas mer och detta är ett sätt.

Här kan du se det första avsnittet som drar igång klockan 18.00 under onsdagskvällen

LÄS ÄVEN: ”Blåvitt har gjort årets värvning – och det är inte Smajlovic”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img