Ouni klar för Nacka Juniors: ”Han kan bli ett utropstecken”

Förra veckan presenterade Nacka Juniors FF sitt första nyförvärv i Marwan Ibrahim, som är en lokal förmåga. Nu är klubbens andra nyförvärv klar och spelaren det handlar om är Youssri Ouni som precis som Ibrahim är från trakterna.

I fotboll representerar Ouni division 2-klubben Boo FK.

LÄS ÄVEN: IFK Göteborgs damlag arrangerar provträningar

Klubbledningen är glada över att ha lyckats knyta till sig Ouni och skriver på sin hemsida att de försökte få in han redan förra säsongen.

Sportchefen Mounir Riahi kommenterar nyförvärvet.

– Jag är glad över att Youssri äntligen har hittat hem. Vi har haft som mål att skapa ett lag som till stor del består av spelare från kommunen, just för att kunna visa upp att det finns kunskap, ödmjukhet och rätt värderingar här hos oss i Nacka, säger Riahi och fortsätter:

– Youssri har kämpat hårt för att komma dit han är idag och är en ambitiös spelare som med rätt vägledning kan nå långt med sina egenskaper.  Jag tror att han kan bli ett utropstecken i SFL och är glad över att han äntligen valt att satsa på futsal.

LÄS ÄVEN: Ny tränare klar för IK Oddevold

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img