Succéduon fortsätter: ”Vi är revanschsugna”

Under gårdagen kickade IFK Göteborgs damlag igång säsongen med ett träningspass och provspel i Önneredsskolan. Laget har de två senaste säsongerna slutat topp fyra i Sverige, varav den senaste säsongen kröntes med ett SM-silver. Nu fortsätter resan med Lotta Gustafsson och Åsa Hansson som fortsätter som tränare för laget.

LÄS ÄVEN: IK Oddevold presenterar ny tränare

Lotta Gustafsson berättar om sina förväntningar för säsongen.

Foto: IFK Göteborg Futsal

Alltid svårt för att svara på sånt här, men känner att vi är revanschsugna. Vi har legat långt fram i flera år nu och det är svårt att orka ladda om år efter år, men den där guldpokalen får bli vår morot att ladda om batterierna och köra för fullt. Vi vill ta det där extra klivet, säger hon till IFK Göteborgs hemsida.

Hon berättar att sju spelare provtränar med laget just nu. Laget har också tappat en del spelare men stommen finns kvar. Målsättningen är slutspel.

– För det första så ska vi fortsätta utvecklas och lära oss mer och mer på vägen. Men målsättningen måste vara att ta oss till SM-slutspel även denna säsongen. Väl där kan allt hända.

LÄS ÄVEN: Värmlands FF söker futsalutvecklare

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img