SÖKES: Futsalintresserad person för futsalutveckling

0

Vi har tidigare skrivit om flera positiva nyheter kring futsalen, som till exempel att Uefa Futsal Cup från och med nästa säsong döps om till Uefa Futsal Champions League.

Här kommer ytterligare en härligt nyhet för alla futsalälskare. Värmlands fotbollsförbund har nämligen i en annons gått ut med att man söker en futsalutvecklare. Distriktsförbundet vill utveckla futsalverksamheten ytterligare och söker därför en person som brinner för futsal. Du skall se en utmaning i att vara med och skapa formerna för framtida utbildning, för såväl ledare som spelare.

Då sporten är världens snabbaste växande inomhusidrott, samt det ökade intresset i Värmland, kan man se att både intresset och efterfrågan har ökat. Därför ser man detta som ett ypperligt tillfälle att ta krafttag och vidare utveckla verksamheten.

LÄS ÄVEN: Uddevallalaget med ny tränare

I uppdraget kommer man utveckla och ansvara för Värmland fotbollsförbunds ledare och spelarutbildningar. Uppdraget är arvoderat och kommer tillsättas snarast.

Den som söker skall ha erfarenhet av futsal, som ledare och/eller spelare samt brinna för att utveckla idrotten. Den skall även inspirera både ledare och spelare samt vara duktig på att kommunicera, skriver VFF på sin hemsida.

Den som är intresserad kan kontakta kansli@varmlandsff.se med sina kontaktuppgifter, vill man ha mer information kan man kontakta Richard Morero på 054-770 71 03 eller richard.morero@varmlandsff.se.

LÄS ÄVEN: Storm i Uddevalla