Pionjär inviger futsalakademi

IK Frej från stockholmsförorten Täby är en idrottsförening med över 1400 medlemmar. Klubben har innebandy i sin verksamhet men även fotboll, där representationslaget spelar i superettan.

I början av september offentliggjorde föreningen att en futsalakademi kommer att startas upp och hållas igång under perioden november till februari. Nu har Frej gått ut med att akademin kommer att invigas 6 november med ett besök av Ove Holmberg.

LÄS ÄVEN: Succétränarna fortsätter i IFK Göteborg

Holmberg är en pionjär inom svensk futsal, som har lobbat för sportens utveckling sedan första halvan av 2000-talet, och sedan dess har han hunnit med en hel del. Han har bland annat har varit förbundskapten för dövlandslaget, varit kommentator och varit med och startat upp Sveriges första futsalförening, Stockholm FC.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors presenterar nyförvärv

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img