ÖSK formar truppen – trio klar

Örebro SK Futsal har under helgen spelat två träningsmatcher mot IFK Göteborg och Tina FC Lidköping, som slutade med förlust och seger. Nu när ÖSK inleder den nya veckan så väljer klubben att presentera två nyförvärv.

Spelarna det handlar om är Ozan Soyal och Amel Rastoder som har provspelat och deltagit i klubbens samtliga träningsmatcher och imponerat på klubbledningen, vilket har gett resultat i två kontrakt. Amel är lillebror till ÖFC-spelaren Alen Rastoder.

LÄS ÄVEN: FC Mellerud vill tillbaka till SFL

ÖSK-tränaren Mikko Seppälä kommenterar nyförvärven.

Foto: ÖSK Futsal

 – Ozan har bra kvalité i enkla saker på plan, han rör sig hela tiden som en del av laget och gör försvarsspelet lättare till lagkamraterna. Ozan är en mycket intressant spelare till framtiden i futsal i Örebro, säger Seppälä till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

– Man måste alltid ha en Rastoder i truppen. Amel är en stark spelare, säkert den starkaste i Örebro när det kommer till stående dueller. Sen har han även kvalité och gör enkla saker med bollen. En pusselbit som krävs för att vinna tajta matcher.

Soyal och Rastoder är dock inte de enda spelarna som ÖSK Futsal har knutit till sig. Klubben har även förlängt med målvakten Björn Andersson, som kommer att kampera med Simon Johansson och Joonas Poulamäki i mål.

Seppälä kommenterar förlängningen.

– Väldigt bra att han förlänger, Böna är inte bara en spelare som man kan kasta in i målet, han är också en kille som alla lag vill ha i omklädningsrummet. Han peppar andra och ger alltid hundra procent till loggan på tröjan. Träning eller match, Böna kan man alltid lita på ger allt.

LÄS ÄVEN: Norrköping vann mot division 2-lag

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img