Rosengård fortsätter att imponera – slog seriesegraren

Under lördagen sparkades den andra dagen av Örebro Open igång. Dagens andra match spelades mellan Örebro FC och FC Rosengård. Båda lagen gick segrande ur deras första match då de vann mot Djurgårdens IF respektive Falcao FC.

Matchen inleddes relativt jämnt då båda lagen kände på varandra och kunde skapa några halvchanser i inledningen. Ledningen skulle däremot Örebro FC ta genom en frisparksvariant i den första halvleken. Efter en fin passning av Senad Berisha kunde hans lagkamrat Alen Rastoder behärskat placera in bollen i mål och 1-0 var ett faktum.

LÄS ÄVEN: Svängig match resulterade i Falcaoseger

Division 1-laget Rosengård kom ut i den andra halvleken betydligt starkare och visade prov på ett fint passningsspel som i ett senare skede skulle ge utdelning. Det var Oliveira och Navarro i Rosengård som lyckades göra ett mål vardera.

Efter vändningen försökte Örebro skapa chanser för ett kvitteringsmål men motståndarlaget klarade inte bara av att stå emot Örebros forcering utan punkterade även matchen genom ett mål i slutminuterna, vilket satte slutresultatet till 1-3. Därmed tog Rosengård sin andra seger i den här turneringen.

Matchfakta:

Örebro Open Futsal Cup

Örebro FC – FC Rosengård 1-3 (1-0)

Målskyttar – Örebro FC: Alen Rastoder

Målskyttar – FC Rosengård: Lazaro Araujo Oliveira, Jhonjairo Calderon Navarro

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img