Målkalas när Norrköping slog division 2-lag

Under söndagen spelade Norrköping FK en träningsmatch hemma på östgötaslätten. När de tilltänkta motståndarna Söder Futsal tvingades lämna återbud till matchen, tvekade inte division 2-laget IF Dawa från Katrineholm till att ta utmaningen med kort varsel.

LÄS ÄVEN: KFUM Linköping tog en fin skalp på försäsongen

Norrköping tackade genom att ge sörmlänningarna en lektion i futsal, med rapp fart och fina kombinationer som förde tankarna till det klassiska dataspelet pong. Matchen blir till slut 30-1 till Norrköping, som snart åker på träningsläger i Bosnien, där betydligt tuffare matcher väntar.

Matchfakta

Träningsmatch

Norrköping FK – IF Dawa 30-1(16-1)

Målskyttar, Norrköping FK: Paul Chamoun 8, Ignatius Malki 6, Haris Sirajic 4, Slaven Novoselac 4, Alen Nailovic 4, Drazen Novoselac 2, Patrick Ayala, Elmir Bajraktarevic

Målskyttar, IF Dawar: Okänd

LÄS ÄVEN: Makrillarna vann Örebro Open Futsal Cup

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img