Kvintett presenterad för Malmö City – som nu förbättrar fjolårets brister

Malmö City har legat i lä medan konkurrenterna i serien har presenterat nyförvärv och förlängningar inför årets SFL-spel.

Men nu har klubben agerat, och det är inte mindre än fem stycken spelare som är klara för spel i Skånelaget. Det presenterar klubben på sin Facebook-sida. Spelarna det handlar om är Sebastian Ascencio Dahl, Noha Manna, Daniel Örnbåge, Hamodi Ibrahim och Ken Legiec.

LÄS ÄVEN: Göteborg FF bjuder in till kurs för målvaktstränare i futsal

Känns det sista efternamnet bekant? Inte konstigt. Ken Legiec är nämligen klubbens stora stjärna Kristian Legiecs 14-årige lillebror.

– Han blir nog den yngsta i SFL, skulle jag tro. Jag tror på en debut för honom i år, absolut. Han är duktig utomhus och har visat sig varit bra inomhus. Sedan är det mycket att lära sig med futsal, men jag tror på en bra utveckling. Han ser helt klart intressant ut, kommenterar storebror Legiec om den yngre brodern.

Kristian Legiec var spelande tränare i Malmö City i fjol, och kommer vara det så även i år. Men till den här säsongen hoppas de kunna få in en assisterande tränare, så att han under match kan fokusera på sitt eget spel.

Legiec berättar även att ett hårt jobb kring att få till en bredare trupp än förra året är påbörjat.

I bildspelet nedan kan du se de fem nya spelarna.

LÄS ÄVEN: Kristian Legiec var väldigt nöjd efter sommarens första träff med den nya förbundskaptenen

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img