Dramatik när Skoftebyn avslutade dagen mot Örebro FC

Skoftebyn var i Örebro under lördagen, och då passade man på att möta stadens båda SFL-lag. Under förmiddagen ställdes de mot Örebro SK, och senare på kvällen väntade fjolårets seriesegrare, Örebro FC.

Det blev en resultatmässigt jämn historia, och så även målsnål. Resultatet skrevs till slut till 2-1 i favör till ÖFC.

LÄS ÄVEN: Brassetrio klar för utmanaren i SFL Norra

Efter drygt fem minuter tog Örebro ledningen, och trots chanser åt båda håll blev 1-0 också halvtidsresultatet. Matchens andra mål stod Örebro också för, och det en bit in i den andra halvleken.

En reducering kom, men det stannade också där. Med en dryg minut kvar av matchen fick en Örebro FC-spelare lämna arenan i ambulans. Han kunde dock haltandes lämna planen med lite hjälp, enligt rapporter, och vi hoppas på det bästa för spelaren i fråga.

Örebro FC-Skoftebyns IF Futsal 2-1 (1-0)

Målskyttar, Skoftebyn: Krister Andersson

LÄS ÄVEN: Så gick lördagens första match i Örebro