Brassetrio klar för KFUM Linköping

Medans Örebro Open Futsal Cup spelades för fullt i helgen som gick, så stod KFUM Linköping för en skräll när östgötarna besegrade IFK Göteborg på bortaplan.

Tre spelare som bidrog till segern var brassetrion Matheus Garcia, Paulo Cesar och Gabriel de Lima som presenterades för klubben i fredags. Garcia stod för ett hattrick i debuten mot Göteborg vilket lovar gott inför vinterns spel i SFL.

– Vi har höga förväntningar både på oss och på laget och vi kommer göra allt för att bidra med det vi kan. Ett bra lag och vi är glada och ser framemot premiären. Vi kommer att jobba hårt för att få så bra resultat som möjligt varje match vi spelar, säger trion till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Borås AIK föll mot division 1-lag

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img