Stark upphämtning när Norrköping avslutade lägret

Under lördagen gick Norrköping FK in i sluttampen av sitt träningsläger och detta med en träningsmatch mot DiaBih som har ambitioner att nå högstaligan i bosnien.

Det intensiva lägret hade tagit ut sin rätt på spelarna vilket synten på planen, där hemmalaget chocköppnade med 1-0 inom en minut. Detta var bara början för östgötarna som efter 15 minuter ligger under med 4-0.

Laget tar sig dock ur koman och innan paus har de reducerat tre gånger.

I andra halvlek är det spel mot ett mål där Norrköping dominerar matchen och kvitteringen kommer tidigt i halvleken, vilket också blir slutresultatet.

LÄS ÄVEN: Örebro FC besegrade Skoftebyns IF