Linköping värvar: ”Smart spelare med fin teknik”

Seriepremiären i den Svenska Futsalligan börjar närma sig allt mer och det märks bland klubbarna som slippar formen och presenterar de sista pusselbitarna i sina trupper.

I KFUM Linköping kanske just den sista pusselbiten har fallit på plats. Klubben presenterade i fredags ett nyförvärv i Benjamin Hamzic som beskrivs som en smart spelare med god teknik. Han var även på planen när laget besegrade IFK Göteborg tidigare denna månad.

LÄS ÄVEN: ÖSK:s trupp spikad – han blir lagkapten

Tränaren Kim Gama kommenterar tillskottet på klubbens Facebook-sida.

– Första mötet jag hade med Benji, sa han att han inte hade så mycket erfarenhet av futsal. Nu, två veckor senare efter han spelat matchen mot IFK Göteborg, gjort en bra insats och dessutom blev målskytt, så känns det som att han har varit med i laget på alla fronter från första början. En väldigt smart spelare med fin teknik och den mentalitet vi söker. Vi ser fram emot att jobba med Benjamin kommande säsong.

Hamzic som är en ny inom futsal pratar om sina förväntningar inför sin tävlingsdebut.

– Förväntningarna på mig själv denna säsong är att göra en del poäng och som lag är förväntningarna att ta oss vidare till slutspel. För övrigt känns det som om jag kommit in i sporten men även laget.

LÄS ÄVEN: Mästarna briljerade i derbyt

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img