NYHET: Omgångens odds är här – så spelar Futsalmagasinet

Säsongen är på gång att äntligen sätta igång – och därför ska vi på Futsalmagasinet presentera en ny programpunkt som vi tror att ni läsare kommer uppskatta under årets säsong.

I samarbete med bettingsajten Coolbet kommer vi inför varje omgång delge våra spel som vi sätter ihop i lite olika ”kuponger”. Utbudet kring hur vi kommer lägga våra lappar kommer naturligtvis att variera, men vi hoppas att ni tycker att det här låter intressant.

Hur som helst, nu är det slutsnackat. Så här spelar vi den här omgången.

Lapp 1 – ”Den säkra”

Självklart finns det inget ”säkert”, och i en premiäromgång är det ännu svårare att försöka spå var lagen ligger egentligen. Det spelar ingen roll hur man presterat under försäsongen. Det är nu det gäller.

  1. IFK Uddevalla Futsal-Skövde United. Vårt spel: 1 (odds 1.10)
  2. Torslanda IK-IFK Göteborg Futsal. Vårt spel: 2 (odds 1.28)
  3. Malmö City-Borås AIK. Vårt spel: Över 8.5 mål (odds 1.85)

Totalodds: 2.60

Motivering:

Uddevalla ska inte ha några som helst problem med Skövde United och ska köra över dem. Sedan kan premiärnerver spela in vilket kan göra att målproduktionen inte blir så bra som önskat. Men segern bör vara bergsäker.

IFK Göteborg Futsal har imponerat under försäsongen, och det har inte Torslanda. Blåvitt har flera intressanta nyförvärv, och kommer bli vassa i år.

Malmö City och Borås är två bra lag offensivt, men inte lika bra där bak. Bör bli en hel del mål.

Spela på helgens matcher HÄR

Lapp 2 – ”Varför inte?”

Här kommer en lapp som jag tycker har för bra odds för att inte testa att spela.

  1. Skoftebyn-Gais. Vårt spel: 1 (odds 2.15)
  2. IFK Uddevalla Futsal-Skövde United. Vårt spel: Över 8.5 mål (odds 2.07)
  3. Torslanda IK-IFK Göteborg Futsal. Vårt spel: Över 8.5 mål (odds 1.85)

Totalodds: 8.23

Motivering:

Skoftebyn har varit genomgående starka, och i år är inget undantag. Lär ta sig till slutspel och på hemmaplan är de bra. Gais vann visserligen Örebro Open nyligen, men borta mot Skoftebyn blir det för tufft.

IFK Uddevalla SKA kunna stänka in nio mål på egen hand mot ett Skövde som kommer utan en enda träningsmatch i bagaget. Och knappt en träning…

IFK Göteborg har varit riktigt vassa framåt, men SHIT vad de har släppt in mål bakåt under försäsongen. De kommer säkerligen vinna mot Torslanda. Men de kommer inte att hålla tätt bakåt.

Spela på helgens matcher HÄR

Det var mina tips den här gången. Nästa gång kanske det är någon annans. Och JAG VET, jag har inte valt några matcher i den norra serien. Min motivering där är att den känns jämnare och hetare än någonsin, där alla kan slå alla i princip. Alldeles för svårt att avgöra var vissa lag står också. Men det kommer, I promise.

PSST! Passa även på att ta del av Coolbets välkomsterbjudande för nya kunder.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img