Genomgång: Division 2 Västergötland – dam

Att futsal är en sport på frammarsch märks på många sätt, inte minst på hur många serier vi sett dyka upp de senaste åren. Vi har tidigare gått igenom vilka de olika högstaserierna på damsidan blir under vintern, men utöver dessa tillkommer flera andra.

Läs mer: Inför damernas premiär – Råtorps IK Futsal

En av serierna under högstaserierna är Division 2 Västergötland, en serie som sträcker sig mellan Tvåstadområdet (Vänersborg och Trollhättan), ner mot Borås och ut på Skaraborgsslätten.

I serien finner vi följande lag:

Arentorp/Helås
IFK Trollhättan
Wargöns IK
Byttorp/Kabel 80
Toarpsalliansen
Falköping FC
Kronängs IF
Skövde KIK

Medan högstaserierna valt att tillämpa ett klassiskt seriesystem under kommande säsong kommer Division 2 Västergötland spelas genom olika sammandrag. Första sammandraget äger rum på hemmaplan för Wargöns IK, i Arena Fyrkanten den 11 november.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img