GENOMGÅNG: RFL Dam Norra Svealand

Till helgen startar RFL Norra Svealand som består av lag från Stockholm men även Sala och Avesta.

Det började som en idé som groddes i Benjamin Naminis huvud och vilken succé det blev. På två säsonger har Lindahl FF vunnit två SM-guld och på lördag fortsätter resan mot det tredje guldet för Ida Hedstad och hennes lagkamrater.

LÄS ÄVEN: Genomgång av RFL dam södra Götaland

Sätra SK gör på fredag seriedebut i futsalen men laget saknar inte framgångar. Förra säsongen tog sig klubben till SM-slutspelet genom DM, där det tog stopp mot Falcao FC i kvartsfinalen. Året innan blev det silver i SM-finalen, där blivande konkurrenten Lindahl FF drog det längsta strået.

Övriga lag är Avesta AIK, Märsta IK och Norrby SK.

Lagen

Avesta AIK

Lindahl FF

Märsta IK

Norrby SK

Sätra SK

LÄS ÄVEN: Problem inför det tänkta storderbyt – krockar med annan match

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img