OMGÅNG 2: Så spelar Futsalmagasinet på helgens matcher

I den förra omgången tipsade vi om två stycken kuponger för spel på SFL-marknaderna. Jag kallade den ena för ”säker” och den andra för ”varför inte?”. Den ”säkra” lappen gick inte vägen alls, men däremot satt lappen med lite högre odds, vilket var väldigt kul. Hoppas att det var många som var med på den.

Nu väntar en ny spännande omgång, och till den här veckan har jag återigen tänkt att spela två olika kuponger.

Lapp 1

Djurgårdens IF-Nacka Juniors. Vårt spel: 1 (odds 1.75)

IFK Göteborg-IFK Uddevalla. Vårt spel: 2 (odds 1.80)

Skoftebyns IF-Skövde United. Vårt spel: 1 (odds 1.40)

Totalodds: 4.41

Spela på helgens matcher HÄR!

Motivering:

Djurgården stod upp bra i premiären borta mot fjolårets seriesegrare Örebro FC. Nu ställs man hemma mot Nacka Juniors, som i sin premiär föll stort mot ett föryngrat Falcao. Tror inte att Djurgården kommer ha några som helst problem att ta säsongens första seger inför hemmapubliken.

I Göteborg spelas rivalmötet mellan Blåvitt och IFK Uddevalla. Matcher som alltid gäller extra, oavsett utgång i tabell. Blåvitt föll tungt mot Torslanda i premiären, och verkar inte riktigt ha fått det att stämma än. Mycket nytt som tar tid, och Uddevalla vann utan att imponera i premiären visserligen, men de har kvar samma stomme från i fjol. De känner varandra.

Skoftebyn är starka hemma och visade även det i premiären. Nu kommer ett Skövde United som faktiskt var överraskande bra i premiären, men som historiskt sett har det svårt på bortaplan. Skoftebyn kommer också med gott självförtroende.

Spela på helgens matcher HÄR!

Lapp 2

Falcao FC-Örebro FC. Vårt spel: 2 (odds 1.75)

IFK Göteborg-IFK Uddevalla. Vårt spel: Över 7.5 mål (odds 1.90)

Gais-Malmö City. Vårt spel: 1 (odds 1.95)

Totalodds: 6.48

Motivering:

Svårt att riktigt veta var man har Falcao i år efter flera tunga tapp. Imponerade dock i premiären med vinst över Nacka Juniors, men resultatet rann iväg lite i slutet. Tror på ett starkt ÖFC.

Blåvitt har svårt att hålla tätt bakåt, och har haft många målrika matcher under försäsong och säsong. Uddevalla är starka framåt och bör kunna hitta in några bollar, samtidigt som Blåvitt garanterat är revanschsugna så det lyser om dem. Tror på en tillräckligt målrik tillställning att det blir minst åtta mål totalt.

Gais har haft en stark försäsong, och Malmö har inte haft någon alls. Tror på hemmaseger trots ett års mer SFL-rutin från Kristian Legiecs Malmö City.

Spela på helgens matcher HÄR!

Du lirar precis som vi dina spel på Coolbet, där du hittar de bästa oddsen. Och är du ännu inte kund, så passa då på att ta del av deras fina välkomsterbjudande!

Psst! Till nästa omgång kommer vi att presentera vår nya spelbloggare Spelgurun, och redan till den här omgången kan vi ge dig några av hans spel. De hittar du nedan, och kanske hittar du där de mest värda spelen.

Torslanda-Borås AIK. Guruns spel: 1 (odds 2.55)

Borås vann borta mot Malmö, men vart står Malmö i serien? Borås har tappat en del spelare, samtidigt som Torslanda fortfarande går på molnen efter premiärsegern. Jag tror att Torslanda fortsätter sväva på molnen.

IFK Göteborg-IFK Uddevalla. Guruns spel: 1 (odds 2.55)

2,55 på IFK Göteborg hemma är ett bra spel. Även om första omgången blev en säker seger för Uddevalla hemma mot Skövde, så blir denna bortamatch säsongens bästa och svåraste bortamatch. Med IFK Göteborgs rutin och kvalité så har man i min lärobok läst av Uddevalla inför matchen. Och till 2.55 kan vi lägga en liten slant.

Tror du på Spelguruns tips? Testa att spela på omgångens futsalmatcher här.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img