GENOMGÅNG: RFL Dam Norra Norrland

Uppe i den norraste och kallaste Sverige kommer det också att spelas futsal denna vinter. Sju lag kommer att göra upp om titeln, och här kommer två presentationer om de tänkbara favoriterna som också är från samma stad.

Sunnanå SK är föreningen som är mest berömd för sin damsektion, där Hanna Marklund är fostrad. Numera spelar den ex-allsvenska damlaget i division 1 och denna vinter blir det också futsal för de. Klubben har dessutom flera framgångar på ungdomssidan i futsal, vilket lovar gott inför framtiden.

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet går genom RFL Dam Södra Svaland

Grannklubben Morön BK är precis som Sunnanå hemmahörande i fotbollens division 1 där säsongen slutade med en andraplacering, men några duvungar inom futsal är de inte. Förra säsongen vann de Sunnanåcupen efter att ha besegrat just Sunnanå i finalen. Denna vinter blir det fler rivalmöten mellan dessa två föreningar.

Övriga lag som deltar i serien hittar du nedan.

 

Lagen

Bureå IF

Clemensnäs IF

Kågedalens AIF

Morön BK

Myckle IK

Rönnkär Railcare IF

Sunnanå SK

LÄS ÄVEN: Futsalmagasinet kartlägger RFL Södra Götaland

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img