Futsalen i fokus i Blåvittpoddens senaste avsnitt

Inom blåvita kretsar finns det flertalet olika supportinitiativ, som diskussionsforum, bloggar och inte minst poddar. En av de blåvita poddarna är Blåvittpodden, en fristående podd där programledare är Marcus Olsson.

I senaste avsnittet medverkar Daniel Skarp, marknadsansvarig för IFK Göteborg Futsal och Nicklas Asp, lagkapten både i Blåvitt och landslaget.

LÄS ÄVEN: IFK Göteborg spelar ett högt spel

Sektion Triton, vilket är IFK Göteborg Futsals officiella supporterförening som Daniel Skarp var med och startade, är ett namn som kanske inte direkt kopplas ihop med Blåvitt. Skarp förklarar i avsnittet anledningen bakom namnet:

– Triton är Poseidons son inom den grekiska mytologin.

Poseidon (havets gud), som är ett välkänt landmärke när det kommer till Göteborg är något som ofta sammankopplas med IFK Göteborg och som dessutom är i huvudrollen i Joel Almes ”Snart skiner Poseidon” som används som inmarschlåt i både fotboll och futsalen.

Under det halvtimme långa snacket med Daniel Skarp och Nicklas Asp behandlas flera ämnen och rekommenderas varmt om man vill höra lite tankar och funderingar från deras sida. Avsnittet kan lyssnas via länken nedan.

LÄS ÄVEN: Nima Kadivar kallas in till landslaget

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img