Inkallade Malki: ”Det visar att man gör någonting bra”

Futsalmagasinet kunde tidigare under dagen rapportera att Norrköpingsprofilen Ignatius Malki, som under gårdagen avslutade målskyttet i östgötaderbyt mot Linköping, nu är uttagen till helgens dubbellandskamp mot Ungern.

Malki gjorde landslagsdebut mot Danmark i början av 2016, under Charbel Abrahams ledning. Nu är den hårdskjutande östgöten tillbaka.

– Jag fick reda på det förut, känns bra förstås. Jag har varit med på ett landslagsläger innan, tror det var i januari 2016. Jag spelade ungefär tio minuter den gången, var ganska ny då. Det är svårt att ta plats i ett landslag. Kul att jag kom med igen, det visar att man gör någonting bra, säger en glad Malki till NT Sporten efter derbysegern.

LÄS ÄVEN: Boråsdebutanten: ”En dröm som går i uppfyllelse”

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img