Muffe efter derbysegern: ”En hård match där lagen tog ut varandra”

Under gårdagen spelades säsongens första östgötaderby mellan rivalklubbarna Norrköping FK och KFUM Linköping. Matchen spelades i hockeyarenan Himmelstalundshallen och det såg länge ut som att Linköpings taktik skulle gå hem, men hemmalaget ryckte upp sig i andra halvlek och kunde till slut vinna med 3-1.

SE ÄVEN: Höjdpunkterna från derbyt

En som är nöjd med segern är Norrköpingstränaren Mufad Bajraktarevic. Han är dock inte lika nöjd med vad han såg under matchen.

– Spelet var absolut inte bra, vi blev kanske tagna av stundens allvar och om det var Linköping som gjorde att vi inte fick till det. Att vi aldrig har spelat här tidigare kanske också påverkade. Vi hade alldeles för lågt tempo. I andra ryckte vi upp oss lite och då blev det en helt annan matchbild där vi tryckte på och de fick kontra, säger han till NT Sporten.

Han fortsätter:

– Att vinna trots att vi inte spelar på topp är en styrka i sig. En riktigt hård match där lagen tog ut varandra, det blir extra skönt att vinna då. 2–1-målet var viktigt.

LÄS ÄVEN: Landslaget drabbas av återbud – han ersätter

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img