Fredrik Johnsson hattrick-hjälte i Örebroderbyt

Vi har bjudits på flera derbymatcher i SFL denna säsong, och på onsdagskvällen spelades SFL:s mest klassiska derby mellan Örebro FC och ÖSK Futsal inför en storpublik på 1597 som hade hittat till Gamla Idrottshuset.

Dock skulle publiken få uppleva en tam inledning med två lag som väntar in varandra i respektive anfall, men lagen saknar inte chanser för det, men det är ÖSK som har de vassaste chanserna vilket tvingar Caliskan till två benparader.

Trots den trevande starten så är det bortalaget som tar ledningen samt utökar den. Efter mycket tålamod belönas hemmalaget och Fredrik Johnsson med två mål och upphämtningen är ett faktum.

LÄS ÄVEN: Damlandslag bildas – vem blir förbundskapten?

I andra halvlek öppnar matchen upp sig och det skulle visa sig att en före detta ÖSK-spelare ville reprisera Senad Berishas scenario från förra säsongen när han nätade mot sin gamla klubb.

Denna gång skulle det handla om Anderson Ponciano som hittade nätet och ÖFC:s första ledning i matchen. Snabbt därefter utökar Basel Gorgis ledningen till 4-2 och ÖSK orkar inte komma igen, och matchen blir till slut 6-3 till hemmalaget.

Matchfakta

SFL Norra

Örebro FC – Örebro SK Futsal 6-3 (2-2)

Målskyttar, Örebro FC: Fredrik Johnsson 3, Anderson Ponciano 2, Basel Gorgis

Målskyttar, ÖSK Futsal: Simon Blomqvist, Anel Coralic

LÄS ÄVEN: Simon Johansson lämnar ÖSK Futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img