Spelgurun tror på målfest och bortavinst – samt en potentiell skräll

Vår ytterst hemliga expert Spelgurun har laddat upp inför stundande helg, bland annat med ett spel från aktuella matcher under torsdagen. Varför inte hänga på hans tips, eller kolla in något annat bra odds på Coolbet?

Dubbeln

Gais – Borås. Guruns spel: 2 (odds 1.7)
Uddevalla – Skoftebyn. Guruns spel: Över 7.5 mål (odds 2.07)
Totalt odds: 3.25

Under torsdagskvällen väntar flera matcher och jag tror det kan bli ett och annat mål. Jag väljer att spela en dubbel på att Borås vinner över Gais (1.7) och att det blir över 7.5 mål i matchen mellan Uddevalla och Skoftebyn (2.07).

Borås har sett riktigt starka ut inledningsvis och vann även matchen över dem på försäsongen. Gais har sin viktigaste spelare i Patrik Persson, medan Irfan Delimedjac är tillbaka efter landslagsläger med många nya erfarenheter. Gais lär försöka sätta sin höga press, men Borås är duktiga individuellt och lär kunna komma förbi den.

Alla odds till de heta SFL-matcherna hittar du på Coolbet.

Uddevalla har ett osäkert målvaktsläge, kommer Marcus Gerd till spel? Felix Nordenfors lär spela sin premiärmatch. Kanske lite premiärnerver hos honom och den målvakten som Uddevalla väljer att ställa istället för Gerd? Båda lagen har många offensiva spelare och brukar bjuda på futsalgodis, det luktar målfest. Dubbeln ger 3.5 gånger pengarna om det skulle gå in.

Trippeln

KFUM Linköping – Falcao FC. Guruns spel: 1 (odds 2.35)
Nacka Juniors – Hammarby. Guruns spel: 2 (odds 1.95)
Norrköping – Djurgården. Guruns spel: 2 (odds 1.8)
Totalt odds: 8.25

Vidare i norra serien lägger jag redan nu en trippel lagom till helgen. Jag tror att KFUM Linköping, Hammarby och Norrköping kommer vinna sina matcher relativt komfortabelt, därför blir det en trippel med alla tre lagen som vinnare.

KFUM förlorade Östgötaderbyt men har något bra på gång, vilket man bland annat visade på försäsongen när man tvålade till IFK Göteborg. Norrköping leder serien, så Djurgården hemma blir inga problem och Hammarby flyter på segern över ÖSK borta, något som gör att Nacka inte blir något problem.

Chansningen

Torslanda – Malmö. Guruns spel: 1 (odds 2.50)

Jag avstår nog Torslanda mot Malmö, även om 2.50 gånger pengarna på en Torslandavinst lockar. Vi vet hur det såg ut förra året i Torslandahallen, när Torslanda fullständigt körde över Malmö. Kanske värt att satsa en krona ändå?

Är du inte kund hos Coolbet ännu? Då erbjuder de dig en fin välkomstbonus. Ett sådant erbjudande som man inte vill missa helt enkelt.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img