Norrköping fortsätter vinna – Malki matchhjälte med fem mål

Under lördagseftermiddagen tog hemmalaget Norrköping Futsal Klubb emot nykomlingen Djurgårdens IF i den tredje omgången av SFL. En match som hemmalaget relativt enkelt kunde gå segrande ur.

Första halvleken slutade hela 5-1 till hemmalaget efter att man har tagit ledningen efter tio sekunder genom Haris Sijaric. Det var hemmalaget för hela slanten i första halvleken där man styrde och ställde och hade kontroll på läget under hela första halvleken. Djurgården kunde sticka upp vid två-tre tillfällen men hotade inte direkt Norrköping i första halvlek.

LÄS ÄVEN: Derbyt direktsänds i TV

Andra halvleken började med ett avslappnade Norrköping som sattes under press av Djurgården. Bortalaget var inte nära av att kvittera matchen trots en snabb återhämtning från 5-1 i den första halvleken till ställning 8-5 i Norrköpingsfavör, med fem minuter kvar av matchen.

Hemmalaget vaknade dock till liv med tre minuter kvar i matchen och slutresultatet skrevs till 10-5 med en Ignatius Malki som hjälte efter att han gjort fem mål i samma match för Norrköping.

Matchfakta

SFL Norra

Norrköping FK – Djurgårdens IF 10-5 (5-1)

Målskyttar, Norrköping: Drazen Novoselac, Slaven Novoselac, Haris Sijaric 3, Ignatius Malki 5

Målskyttar, Djurgårdens IF: Axel Hellberg Olsson, Emil Glans, Viktor Johansson, Daniel Lindgren Zachrison, Petter Andersson

LÄS ÄVEN: Borås krossade Gais

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img