Baggers fyra mål tog IFK Uddevalla upp i topp: ”Vi gör det vi ska”

Fjolårets mästare IFK Uddevalla Futsal fortsätter att imponera under säsongsinledningen av SFL Södra. Under söndagen kom lagets tredje seger på fyra matcher, och det hemma mot Malmö City.

IFK Uddevalla kunde i den första halvleken gå upp i en 2-0-ledning genom Robert Bagger två gånger om. Men några minuter innan halvtidsvilan fick Malmö kontakt och nytt självförtroende när Thierry Zahui satte dit reduceringen till 2-1.

Men i den andra halvleken var det inget snack om saken, och IFK kunde till slut vinna matchen med klara 7-1.

LÄS ÄVEN: Så slutade det heta Göteborgsderbyt i Scandinavium

Stor matchvinnare för hemmalaget blev Robert Bagger som totalt smällde dit fyra baljor. Något som han tidigare aldrig gjort.

– Jag hade några chanser som jag missade lite slarvigt, men det är klart att jag är jättenöjd med fyra, säger han i intervju med Bohusläningen och hyllar även laginsatsen:

– Vi spelar jättebra första tio och sedan går vi ner oss. I andra höjer vi oss till en bra nivå, men inte så hög som vi kan ligga på. Vi vinner ändå komfortabelt och gör det som vi har sagt att vi ska göra, det vi har tränat på.