Skrällchans i norra – men avslaget i södra enligt Spelgurun

Spelgurun är tillbaka med nya spel! Söndagen bjuder på många intressanta matcher, vågar du hänga på vår guru?

”Man lever bara en gång” -trippeln (totalt odds 19.05)

Linköping – Hammarby. Guruns spel: (odds 2.45)

Tror på Hammarby, då de har ett bra lag på pappret och kommer få utdelning här. Linköping kommer ifrån en storseger mot ett trolig bottenlag, vilket inte säger så mycket där. Övertron här kommer nog synas. Hammarby har ett rutinerat lag, cirka 7-8 spelare har spelat SFL tidigare. Bra odds på 2:an.

Falcao – Djurgården. Guruns spel: (odds 2.55)

Ett troligt bottenmöte… Där Djurgården kommer gå segrande ur då de har lite mer tyngd i laget. Även här är oddset för bra, att Falcao har för lågt odds för att säga att de är favoriter är knappast troligt. Borde vara samma odds på bägge lagen. Då oddset är högre på 2:an så blir de spelet.

Nacka – Örebro FC. Guruns spel: (odds 3.05)

Örebro går som tåget utan att imponera alls. En spelare i laget sticker dock ut, men Fredrik Johnsson kan inte skjuta poängen varje match till Örebro. Nacka har ett bra självförtroende sedan i fredags. Här lockar 1:an på grund av det höga oddset. Det finns potentiell skrällchans här. Däremot skall vi inte glömma att Örebro endast förlorade en match förra säsongen. Nackas guldklimp Ali kliver fram idag och avgör igen.

Alla odds till dagens matcher hittar du på Coolbet.

Vågar man inte lägga trippeln kan man lägga upp sitt spel som singlar, vilket kan vara en rekommendation.

Vad gäller den södra serien tror jag enbart på hemmasegrar. Oddsen är stabila, men inte så spelvärda enligt mig. Håll dock lite koll, finns även chans för någon skräll här och där, men utgångsläget är alldeles för dåligt!

Psst, du glömmer väl inte att hämta ut din välkomstbonus?

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img