Malki räddade poäng åt Norrköping borta mot ÖSK

Det var toppen mot botten när Norrköping gästade ÖSK Futsal i Gamla Idrottshuset på tisdagskvällen. Att ÖSK var i starkt behov av poäng syntes på planen, där spelet var svajigt och foten inte alltid var vän med bollen för de deltagande lagen som till varje pris ville ha hem de tre poängen.

Trots tabellläget så pressar ÖSK sina motståndare och visar att de är bättre än serieplaceringen visar, och det såg ett tag ut som att hemmalaget skulle dra det längsta strået efter att trotjänaren Simon Blomqvist hade gjort stt tredje mål för kvällen och gett sitt lag 4-3 med fyra minuter kvar av matchen.

Dock skulle det visa sig att gästerna inte ville lämna Örebro lottlösa och med ungefär minuten kvar kvitterar formstarka Ignatius Malki som gör sitt åttonde mål för säsongen, och därmed fullbordar slutresultatet som gav en poäng åt varje lag, i en match där hemmalaget hade störst poängbehov.

Matchfakta

SFL Norra

Örebro SK Futsal – Norrköping FK 4-4 (2-2)

Målskyttar, Örebro: Anel Coralic, Simon Blomqvist 3

Målskyttar, Norrköping: Haris Sijaric, Slaven Novoselac, East Jashari, Ignatius Malki

LÄS ÄVEN: Skyttekungen tillbaka i Borås

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img