Berisha målskytt när Örebro tog femte raka segern

På lördagseftermiddagen gästades Örebro FC av Hammarby IF i den femte omgången i Svenska Futsalligan. Bägge lagen kom till Gamla Idrottshuset med färska segrar i ryggen, och gästerna Hammarby hade dessutom goda minnen av spelplatsen, efter sin seger mot ÖSK Futsal tidigare under säsongen.

Matchen kan beskrivas som avvaktande där Hammarby i början av matchen skapade några halvchanser. Hemmalaget släppte till ytor bakom försvaret, något som skapade chanser för Hammarby som de dock inte förvaltade på ett sätt som tränare Michel Basberber önskade.

Örebro tar med fyra minuter till paus ledningen, efter en indirekt frispark efter att gästerna gjort en felaktig hemåtpass. Målet signeras av Basel Gorgis.

LÄS ÄVEN: Jihad Nashabat lämnar mästarna – här kan han hamna

Andra halvlek fortsätter med samma karaktär som i första där spelet är trevande utan några målfarliga chanser. Efter halva halvleken hittar Senad Berisha nätet till publikens stora glädje.

Hammarby känner att de måste göra något för att komma ikapp sina motståndare och satsar tidigt på jokerspel, något som laget har svårt att utnyttja på grund av Örebros pressspel. Hammarby fortsätter med sitt försök att komma igen men rår inte på Örebro som tar sin femte raka seger, och gör ett ryck i tabellen.

 

Matchfakta

SFL Norra

Örebro FC – Hammarby IF 2-0(1-0)

Målskyttar, Örebro: Basel Gorgis, Senad Berisha

LÄS ÄVEN: Täfteå IK har öppnat division 1 på bästa sätt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img