Fyra nya mål av Malki när Norrköping besegrade Falcao

Under lördagen spelades den klassska turneringen ICA Cupen i Stadium Arena. Efter en fullspäckad dag med gruppspelsmatcher för herrar, damer och juniorer, så rundades den av med en SFL-match mellan Norrköping FK och Falcao FC.

De 301 åskådarna som befanns sig i arenan fick se ett Norrköping som kunde besegra sina gäster med hela 9-2 efter fyra mål av landslagsuttagne Ignatius Malki, och en stark andra halvlek.

– Egentligen tycker jag att vi var ganska segstartade och att första halvleken är godkänd men inte så mycket mer. Efter paus, när vi får utnyttja vår individuella kvalitet på ett annat sätt, är det däremot stor klasskillnad, säger Muffe Bajraktarevic till NT Sporten efter matchen.

LÄS ÄVEN: Djurgården tog sin andra raka seger

Trots ännu en storseger på hemmaplan så skulle Norrköpings Drazen Novoselac och Falcaos Admir Catovic stjäla spotlighten med fem minuter kvar av matchen. Killarna hamnade i en dispyt där några väl använda ord brukades och de röda korten var ett faktum.

– En av domaren förstod vilka väl valda ord som hade sagts och båda blev därför utvisade. Men jag vill inte lägga för stort fokus på det utan istället se till den fantastiska andra halvleken vi presterade, är Muffes kommentar av händelsen.

Matchfakta

Norrköping FK – Falcao FC 9-2(3-2)

Målskyttar, Norrköping: Ignatius Malki 4, Esat Jashari 2, Drazen Novoselac, Shaban Jusufi, Alen Nailovic.

Målskyttar, Falcao: Stefan Ostojic, Dilan Amin.

Utvisning, Norrköping: Drazen Novoselac

Utvisning, Falcao: Admir Catovic

LÄS ÄVEN: Erik Svensson målskytt i comebacken

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img