Sajten som ger dig allt på samma plats: ”Snabbare livescore än Premier Leagues egna app”

Majoriteten av de svenska futsalanhängarna har ofta också en förkärlek till den äldre och mer klassiska sporten fotboll. Intresset för såväl den inhemska ligan Allsvenskan som de stora internationella ligorna blir bara större och större. TV-kanalerna fajtas hårt för att få till sig de allra bästa sändningsrättigheterna, och det svenska folket suktar efter mer och mer.

Samtidigt växer intresset för att spela på fotbollen, och det finns en hel drös med olika spelbolag som även de fajtas på sitt sätt. Alla vill kunna erbjuda de bästa oddsen på matcherna.

När man också ska försöka hålla koll på när matcherna spelas börjar det bli en hel del olika sajter man som älskare av sporten ska besöka. Lägg där även till ett antal nyhetssajter på agendan då man naturligtvis vill följa allt som händer.

Av just den anledningen startades den svenska sajten Fotboll.com, en hemsida för fotbollsälskare som vill kunna hitta allt på ett och samma ställe.

– Idén väcktes i december 2016, av två fotbollsintresserade webbkillar. Vi tyckte att det inte riktigt fanns någon komplett tjänst där man fick allt man ville veta och följa. Det vanliga är att man läser nyheter på tre-fyra olika sajter, man följer livescore någonstans och TV-tablån kollar man lite här och var. Vi ville samla allt på ett ställe för att skapa en mer komplett tjänst, där man finner allt det fundamentala inom toppfotbollen, säger grundaren Anders Karlsson.

Varför ska man använda sig av er sajt?

– Haha, bra fråga! Nej, men det är rätt uppenbart tycker vi i alla fall. Om man är ett fotbollsfan så får man alla matcher, resultat, tabell, statistik, lagsidor, nyheter och allt man kan tänka sig för att hålla sig uppdaterad på de lag och de ligor man gillar. Om man gillar att betta på fotboll så erbjuder vi oddsjämförelser, speltips, stryktipsverktyg med mera, säger han om sajten som nu även släppt en app:

– Om man laddar ner appen så kan man dessutom få notiser från sina favoritlag och för de matcher man har markerat. Tester som vi har gjort visar att vår livescore är ungefär två minuter snabbare än andra tjänster och faktiskt snabbare än till exempel Premier Leagues egna app. Sånt är viktigt!

Vad är målet med sajten?

– Målet är att bli en självklarhet för de som följer toppfotboll. Därför är vi väldigt lyhörda och vi analyserar vår användarbas kontinuerligt, för att se vad vi gör bra och mindre bra, vad vi behöver utveckla och hur vi kan bli bättre.

– Vi har jättemycket idéer i lådan och det finns redan nu mycket planerat som vi jobbar på, så ni kan kallt räkna med att Fotboll.com växer med tiden.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img