PLAY: Zhubi endast decimeter ifrån att sätta SFL-historiens (?) snyggaste mål

IFK Uddevalla Futsal tog under söndagseftermiddagen emot Borås AIK hemma i Agnebergshallen. Uddevalla och Borås är förutom de två lag som toppar SFL Södra just nu, också de två lag som ställdes mot varandra i fjolårets SM-final.

Att det skulle bli en tajt och välspelad match var inte oväntat, och lagen följdes åt fram till att Borås kunde sätta dit avgörande målet med bara fyra sekunder kvar. Stor glädje när gästerna kunde ta revansch och vinna med 6-5.

Många fina mål var det, med en hel del skot utifrån. Men snyggast av alla mål i den matchen, och kanske under SFL:s historia, kunde Petrit Zhubis bicykleta blivit. Har du inte sett den? Spana in den i spelaren nedan.

MISSA INTE: SFL och SEF i samverkan för att utveckla ligan

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img