Efter derbyt – Hammarby omorganiserar ledarstaben

Det första Stockholmsderbyt slutade i Djurgårdsvinst, till den stora Hammarbypublikens besvikelse. Nu annonserar Hammarby att man gör en omorganisation i ledarstaben.

Michel Basberber går från att vara huvudtränare till Team Manager. Detta på grund av att han har fått ett nytt civilt jobb som gör att han inte kommer ha lika mycket tid att lägga på futsalen. Istället tar Alli Darwich och Daniel Blanco över huvudtränaransvaret.

Alli Darwich, som var tränare för Falcao föregående säsong och även målvaktstränare i landslaget tar därmed klivet upp från målvaktstränare till huvudtränare. Daniel Blanco har varit assisterande tränare och även spelat ett par matcher, men blir alltså även han huvudtränare.

– Det är ett tungt beslut, men med det nya jobbet och sju mil enkel väg till träningarna blir det för tajt med tiden. Jag kommer fortfarande vara en del av laget kring matcherna och när jag hinner ibland på veckodagar. Kommer även försöka vara en länk mellan spelare och tränare. Man vet aldrig man kanske får se mig på plan snart igen, säger Michel Basberber i en kommentar till Futsalmagasinet.

LÄS ÄVEN: Vega till Skoftebyn

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img