Efter turerna – Angelo Vega till Skoftebyn

Efter att först ha lämnat Uddevalla prövade Angelo Vega lyckan i ÖSK Futsal. Nu står det klart att det istället blir Skoftebyn Futsal i Trollhättan som Vega kommer husera i framöver. Skoftebyn beskriver Uddevallabon som ”en spelare med en makalös känsla, spelförståelse och taktiskt kunnande”.

– Skoftebyn har nåt stort på gång. En satsning som är intressant. Den första tiden har känts bra, även om jag varit med ett tag. Fastän jag lirat med ÖSK har jag tränat med laget, säger Angelo Vega till Skoftebyns hemsida.

Christoffer Wickman i ÖSK Futsal kommenterar övergången:

– Angelo har sedan första dagen han skrev på för oss varit tydlig med att det är ett test. Han har spelat med öppna kort hela tiden och varit väldigt professionell. Efter segermatchen mot Falcao senast hade vi en sittning med honom, där han förklarade att det inte fungerar med pendlandet längre. Angelo både bor och jobbar i Uddevalla och har familj med tre småbarn, så det är klart det blir tufft att pendla till träning och match.

Vidare vill även Wickman tacka Angelo för den tid han varit i klubben och det han levererat, både på och utanför planen.

– Det är en fantastisk kille som är väldigt professionell i allt han gör, och vi önskar honom stort lycka till i Skoftebyn. För oss var det aldrig något snack om att vi skulle släppa honom till Skoftebyn, vi förstår Angelos situation till 100 procent och som sagt, han har spelat med öppna kort hela tiden.

LÄS ÄVEN: ”Man måste bara älska de här personerna”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img