BW:s julkalender – de här personerna måste man bara älska

0

Julen, en högtid förenat med massvis av känslor. För många är det stor glädje, en stor förväntan på vad tomten skall komma med för presenter i år. Har han läst min önskelista? Kommer han komma? Finns tomten på riktigt?

Snö, minusgrader och en massa futsal, det är en jul värt namnet. Futsalmagasinet kan meddela att tomten har kommit tidigt, för i år ser han till att leverera BW:s julkalender till alla er läsare. God jul!

Lucka nummer 1 – Marcus Gerd
Lucka nummer 2 – Fehim Smajlovic
Lucka nummer 3 – George Jansizian, Joseph Matti och Roberto Incorvaia
Lucka nummer 4 – Adam Pinthorp

Yes, ni har säkerligen väntat så in i bomben på att jag faktiskt skall komma till det stadiet att jag kan öppna en lucka varje dag. Härmed kan jag glatt meddela att det blir fallet framöver, om inte något oväntat sker. Som ni vet är tanken att jag varje dag kommer att försöka knyta artikeln till datumet, det vill säga siffran. Då datumet är femte december blir således siffran också fem.

Bakom lucka nummer fem gömmer sig…

Foto: Tobias BW Granberg

Inga mindre än fem personer som alla borde veta om. Golvet får väl på något sätt representera er, då jag inte är riktigt säker på hur alla ser ut.

Dagens siffra är fem, här har ni fem personer som jag ger fem av fem av i betyg. Finns säkerligen någon mer koppling till fem men det låter vi vara osagt. Jag skall inte ljuga, det är svårt med fantasin ibland, men på något sätt så kan jag inte undgå att älska de följande personerna personerna.

1. Anton Rehnqvist

Mannen, myten, legenden. Har inte inlägget delats av Anton så är man ingenting. Han har som vana att i princip dela alla nyheter vi skriver, vilket vi uppmärksamhet. Tidigare i höstas undrade jag därför om han ville ställa upp på en intervju, vilket han var oförstående till. Jag presenterade min idé kring att hylla ett fåtal läsare som etsats sig fast på redaktionens näthinna, men han valde vänligt, men bestämt att svara ”nej”. Tänk om alla vore som Anton. Du är en förebild, inte bara för att du delar våra artiklar, utan för att du skänker glädje till oss på Futsalmagasinet.

2. Thomas Johansson

Ja, det är delning av artikeln av Anton och ett ”älska” av Thomas Johansson som är värt något i livet. Om ni har sett att många av våra artiklar har just ”älska” bredvid like-knappen så är det med största sannolikhet Thomas som varit farten.

Livet kan inte vara mer underbart än när man går in och ser att det är en väldans massa aviseringar, så fylls hela skärmen av en massa älska signerat Thomas Johansson.

Skulle det vara så att Thomas inte har älskat våra artiklar på ett tag brukar vi bli oroliga och undrat om det hänt något. Samma gäller om han inte trycker älska, som i sista exemplet på bilden. I alla fall är Thomas också en själ som berikar vår vardag på redaktionen, och en ständig hjälte.

3. Håkan ”Carpi” Fredriksson

Håkan Fredriksson är inte bara en underbar människa, utan också en fantastisk fotograf. För de som är bosatta på västkusten, närmre bestämt Uddevalla, har ni säkerligen sett honom springa omkring i någon hall eller på någon kall fotbollsplan. De foton han tar är helt fantastiska, dessutom brukar han vara snäll att dela dem med oss.

Vad skall man säga. Håkan, du är också en hjälte. Foto: Håkan Fredriksson/Carpi

Det sägs att en bra bild säger mer än tusen ord, något vi på Futsalmagasinet erfarit är i alla fall att en bra bild ger ganska många mer läsare än en dålig.

4. Person/personerna bakom BAIK Futsals Facebooksida

Flertalet gånger har vi påtalat att vi behöver er hjälp, lagen vi skriver om, för att nå ut. Står det mellan att skriva om två nyheter, där den ena kommer generera fler visningar än den andra, blir ekvationen ganska enkel. Dessutom, även om det kanske inte är huvudanledningen, ger ju antal visningar på något sätt lite bekräftelse för oss som skriver.

Det är inte så att det är någon tävling, det handlar mer om att vi vill skriva saker som folk också läser. Just innehållet vi erbjuder vill jag påstå är av oerhört hög kvalité, även om vi också är människor och har dippar.

Någon som är bra på att sprida information och våra artiklar är Borås. De brukar alltid se till att posta en status med en artikel vi skrivit, oftast när det handlar om dem, men även om andra saker. Som grädde på moset har man blivit riktigt bra på att skriva egna små referat kring matcher med målskyttar, samt uppdatera på sociala medier när deras division 2-lag spelar. Stort tack till den eller de personerna bakom BAIK Futsals Facebooksida, ni är grymma ni också!

5. Du som läser detta

Det får låta hur smörigt som helst, men det är faktiskt tack vare dig som läser att vi finns. Särskilt du som klarar dig igenom mina långa artiklar med en massa ord, du är en riktig hjälte. Gillar du det vi gör är du mer än välkommen att säga det, i kommentatorsfält, på mail, via sociala medier eller på stan. En like, en kommentar, en delning, en sidvisning, det gör oerhört mycket för oss. Tack för att du finns. Tack för att du läser Futsalmagasinet. Tack för att du läser min julkalender.

LÄS ÄVEN: Mathias Etéus efter comebacken i landslaget