Division 1 Nordvästra Götaland – ett getingbo

I getingboet Division 1 Nordvästra Götaland där GAIS är regerande mästare leder nu Nol IK serien med 10 inspelade poäng, på 5 matcher. Nol har det överlägset mest namnkunniga laget. Där finner vi spelare som Joakim Olausson, Bryan Johansson, Pascal Olsson och före blåvitt-spelaren Patrick Dyrestam.

Läs även: Analys inför årets Division 1 Nordvästra Götaland

Nol har gjort ett litet ryck i toppen och har tre poäng ner till de nästa lagen. På sju poäng vardera kommer Oddevold, Färgelanda och Skärhamn. Tre lag som tagit poäng av varandra. Oddevold vann över Skärhamn så sent som förra helgen. Skärhamn spelade dessförinnan 1-1 borta mot Färgelanda. Under denna trion finner vi FC Komarken och FC Diaspora. Där är det spelande tränarna Hadi Hamzeh respektive Jeton Krasniqi som drar lasset. Dessa lag siktar uppåt och borde definitivt inte vara nöjda med tabellplaceringarna. Komarken kom så högt som på en tredjeplats förra säsongen i denna serie. Diaspora spelade förra säsongen i Division 1 Norra Götaland och kom på en hedrande andraplats, men denna säsong flyttades både de och Färgelanda till denna serie.

Läs även: Analys inför årets Division 1 Norra Götaland

På söndag vänder serien och det blir ingen lugn och ro för något lag i serien. Serieledarna Nol gästar Skärhamns IK. Även en otroligt spännande match sker i Stenab Arena på söndag då Oddevold tar emot Färgelanda IF. En neutral åskådare till denna serie kommer kunna mysa ordentligt under december, det är en sak som är säker. Alla sex lag har stor chans på seriesegern och därefter ett hett kval till SFL. Allting kan hända i Division 1 Nordvästra Götaland..

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img