Norrköpings damer besegrade Linköping

Att Norrköping FK är storebror över KFUM Linköping sedan några år tillbaka råder det nog ingen tvivel om, men vem är storasystern?

Det skulle dessa två föreningar ta reda på när deras damlag mötte varandra för första gången i seriesammanhang, och till en början såg det ut att vara fördel åt gästerna från grannstaden när de ledde med 2-0.

LÄS ÄVEN: Sverige tog första segern i Nordic cup

Hemmalaget skulle sedan rycka upp sig och vända på steken efter bland annat två mål av Lundman.

I andra halvlek reducerar samt kvitterar Linköping och länge såg det ut som att lagen skulle lämna arenan med en poäng var, men då kliver Vera Fridh fram med fem minuter kvar och avslutar målskyttet till sitt lags favör.

Segern innebär nya viktiga poäng för Norrköping som tillsammans med serieledaren BK Zeros har nio poäng efter fyra spelade omgångar.