Speltips för Stryktipset, Europatipset och Topptipset

Många av alla er som är intresserade av futsal har också ett gediget intresse inom fotboll och många av er som är intresserade av fotboll är också intresserade av spel och betting. De mest kända spelformerna inom Sverige är Svenska Spels klassiska Stryktipset, Europatipset och Topptipset som varje vecka lockar hundratusentals spelare. På sajten Bettingstugan.se får du förutom dagliga speltips också varje vecka längre analyser och speltips inför veckans Stryktipset, Europatipset och Topptipset.

Vad gör Bettingstugan?

Bettingstugan är en hemsida som varje dag levererar speltips till alla som är intresserade av spel på sport. Med massor av kunskap på odds och sport får du alltid välanalyserade speltips på allt från fotboll och hockey till E-sport och schack. Men Bettingstugan är mycket mer än bara speltips. På sajten hittar du kompletta recensioner om spelbolag, bra guider om hur du blir en bättre spelare och alla de senaste nyheterna och kampanjer från spelbolag. Förutom att hjälpa dig att få de senaste nyheterna och få dagliga speltips hjälper Bettingstugan även dig att hitta rätt spelbolag bland alla hundratals nya som gamla spelbolag.

  • Dagliga speltips
  • Rankar, jämför och recenserar spelbolag
  • Ger dig de senaste nyheterna och bästa kampanjer från spelbolag
  • Guider för att bli bättre på betting
  • Speltips för Stryktipset, Europatipset och Topptipset – Varje vecka

Speltips på Stryktipset

Stryktipset är idag Sveriges mest populära spelform på fotboll och för den som inte vet handlar det om att tippa rätt på 13 matcher för lördagens fotboll i England. Stryktipset är oerhört svårbemästrat och det handlar om så mycket mer än att tippa på det bästa laget, på Stryktipset spelar du mot andra spelare och inte mot spelbolaget. Genom många års erfarenhet vet Bettingstugan vad som krävs för att få 13 rätt på Stryktipset. Bettingstugan använder sig bland annat av avancerad statistik och jämför svenska folkets spel mot oddsen i Asien för att hitta värde på Stryktipset-kupongen.

Speltips på Europatipset

Europatipset liknar Stryktipset med skillnaden att det handlar om 13 matcher från hela Europa och att du kan spela Europatipset två gånger i veckan. För att kunna lyckas på Europatipset krävs det att du har breda fotbollskunskaper på Europas största fotbollsligor. Med Bettingstugans experters kunskaper runt om i fotbollseuropa får du alltid bra analyser och väl genomtänkta speltips inför Europatipset. Bettingstugan levererar vanligtvis en 192-kronors rad som du själv kan rygga blint eller ta hjälp av texten om du saknar kunskaper om vissa matcher på kupongen.

Speltips på Topptipset

Topptipset är en tredje spelform hos Svenska Spel där du ska tippa rätt på åtta fotbollsmatcher i en kupong. Topptipset erbjuds flera gånger i veckan och kan innehålla matcher från världens alla hörn. Även om det “bara” är åtta matcher som gäller krävs det stor kunskap eftersom det ofta är matcher från mindre kända ligor. Här krävs det att du får alla rätt och hittar skrällar för att lyckas vinna storvinsten. Bettingstugan hjälper dig flera gånger i veckan med speltips på Topptipset som ofta motiveras med hjälp av avancerad statistik och information som kan vara svårtillgänglig för den vanliga spelaren.

Bettingstugan är helt enkelt en hemsida för dig som gillar att spela på sport och en sajt som levererar bra speltips samt hjälper dig att hitta de bästa spelbolagen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img