Augustin agerar i mellandagarna – förstärker målvaktssidan

Torslanda har imponerat på många denna säsongen, där prestationerna burit dem till en tredjeplats i SFL Södra. Målvakterna Peter Paananen och Viktor Jansson var inför säsongen tillbaka efter ett års skadefrånvaro, varpå Andreas Bertilsson istället blev otillgänglig efter en knäoperation.

Den senaste tiden har den unga talangen Viktor Jansson fått chansen i buren, efter att Peter Paananen ådragit sig två hjärnskakningar. Detta har lett till att tränare Fredrik Augustin varit uppskriven som reservmålvakt. I mellandagarna tar man därför och förstärker målvaktsposten genom att värva David Thylén.

33 år fyllda och meriter från Superettanspel med Ljungskile lär tala för att rutinen finns. Fotbollsbloggen STO avslöjade övergången föregående vecka, något som Fredrik Augustin nu bekräftar till Futsalmagasinet.

– Thylén är en rutinerad och trygg målvakt med goda referenser.

Målvakten är redan spelklar inför matchen mot Borås den 30 december, då han kan få göra sin SFL-debut.

MISSA INTE: Bakom kulisserna hos Inter Movistar

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img