Lidköping blickar mot nästa säsong – första pusselbitarna på plats

FC Lidköping United som just nu är inne på sin andra säsong inom futsalen, leder sin division 1-serie med sex poäng ner till rivalen FC Mellerud. Dock har serieledarna tre matcher mer spelade än Mellerud, och 14 januari möts lagen i en prestigefylld seriefinal där segraren får stor fördel inför slutet.

Oavsett om det blir kvalspel mot SFL eller fortsatt spel i division 1 så har Lidköping United börjat blickat framåt mot nästa säsong. Tränartrion Jakob Matanovic, Michael Johansson och Christoffer Tarabay har valt att förlänga med division 1-klubben.

LÄS ÄVEN: Torslanda förstärker målvaktssidan 

Foto: FC Lidköping United

– Vi är väldigt nöjda med att få behålla kärnan i tränarstaben, dem har gjort
ett fantastiskt jobb hittills under säsongen. Arbetet med spelartruppen inför nästa säsong pågår för fullt också och vi kommer löpande framöver att redovisa vilka som knutits till föreningen inför nästkommande säsong, säger ordföranden Dino Husic till klubbens hemsida.

Även på spelfronten så har nästa säsongs trupp börjat få grund, där Oscar Norlin, Rasmus Gehardsson Arvidsson, Mathias Englund och Gabrijel Matanovic har kritat på för en fortsättning.

MISSA INTE: Se alla mål från Borås seger mot Malmö City

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img