Daniel Blanco efter förlusten: ”Små marginaler”

Under onsdagen tog Hammarby IF emot Nacka Juniors FF hemma i Eriksdalshallen. Precis som i tidigare derbyn så var även denna match av tuff karaktär och den avgjordes först när det återstod 23 sekunder kvar av matchen, till Nacka som vann med 2-1. Denna triumf innebär att Nacka är ny serietvåa, fast med en match mer spelad.

Hammarbytränaren Daniel Blanco kommenterar matchen på klubbens hemsida.

– I första halvlek så kommer vi inte upp på den nivån som vi har hållit på dem senaste matcherna, och vi faller in i Nackas spel. De får utdelning och vi går till halvtid med 0-1. I andra kliver vi in med en annan aggressivitet och sätter det taktiska bättre, säger han och fortsätter:

– Vi vinner mycket boll och det leder till att vi kvitterar. Vi fortsätter likadant och Nacka får en utvisning där vi har bud på 2-1, men de lyckas reda ut det bra. I futsal är det små marginaler.

Nu väntar ett tufft matchschema för Hammarby där laget ställs mot Djurgårdens IF, KFUM Linköping och Örebro FC inom en femdagars period.

– Vi har en tuff kommande vecka, med tre matcher på fem dagar, så det är bara att ladda om och jobba vidare, avslutar Blanco.

LÄS ÄVEN: Oraklet är tillbaka och denna gång hyllas Nacka Juniors

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img