Analys: RFL Norra Svealand

Hälften av matcherna i RFL Norra Svealand är spelade, och med resterande halvan kvar finns en del intressanta matcher kvar för lagen. Serien som består av fem lag har hittills bjudit på en del målrika matcher. I skrivande stund sitter Sätra SK i förarsätet med tolv inspelade poäng och en imponerande målskillnad med 64 gjorda mål och 16 insläppta.

Tätt därpå har vi de regerande mästarna Lindahl FF som med lika många poäng som serieledarna innehar en andraplats i tabellen, dock med en match mindre spelad. Matchen mellan dessa två lag slutade i en 11-5-vinst för Lindahl. Om tabellplaceringarna kvarstår, väntar en seriefinal mellan Sätra och Lindahl i slutet av januari, som kan vara avgörande för vilket lag som tar hem seriesegern.

LÄS ÄVEN: Profilen aktuell för RFL-laget

Resterande lag i serien är Avesta AIK och Norrby SK som har inkasserat sex respektive tre poäng vardera efter fyra spelade omgångar. Tabelljumbon i RFL Norra Svealand är för tillfället Märsta IK som inte lyckats ta en enda poäng i sina fem inledande matcher.

Skytteligan i den här serien domineras av topplaget Sätra SK. De fem främsta målskyttarna i serien spelar för Sätra där Linda Lundström leder med sina tolv gjorda mål. Följd i skytteligan blir hon av sina lagkamrater Veronika Steen, Edina Begovic, Mirjana Jovanovic samt Arjana Nori.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img