Profilen aktuell för RFL-laget: ”Hoppas vi kan övertala henne”

0

Den svenska futsalpubliken har de senaste vintrarna bjudits på några sköna profiler från elitfotbollen. Vad sägs om spelare som Charlotte Rohlin, Annika Kukkonen, Max von Schlebrügge, Andreas Dahl och Abgar Barsom?

Clemensnäs IF som både huserar i fotbollens division 2 och RFL Dam Norra Norrland har nyligen gjort klart med ex-landslagspelaren Madeleine Edlund, som har ett förflutet i bland annat Umeå IK, Sunnanå SK och Tyresö FF.

Edlund har 35 landskamper i bagaget och gjorde tidigare under 2017 comeback i Tyresö FF efter några års frånvaro på fotbollsplanen. I Clemensnäs återförenas hon med systern Johanna som ingår i ledarstaben.

LÄS ÄVEN: Ännu en SFL-klubb sparkar sin tränare

– Hon och sambon Martin kommer att flytta till Skellefteå och bo här i några månader och se hur de och barnen trivs. Jag hoppas förstås att de stannar för gott också. Men det finns ju saker som måste falla på plats för att det ska fungera, säger hon till tidningen Norra.

Nyförvärvet är i första hand riktad till fotbollslaget, men det finns en förhoppning om att kunna få med henne när laget ska delta i Sunnanåcupen som avgörs i början av januari.

– Hon är lite tveksam själv till futsal men jag hoppas vi kan övertala henne, avslutar Johanna Edlund.

MISSA INTE: Se höjdpunkterna från Nackas seger mot Hammarby