Nacka besegrade Norrköping – avancerar i tabellen

Det var tabellfyran mot tabellfemman när Nacka Juniors FF tog emot Norrköping FK i Nacka Bollhall på torsdagskvällen, och lagen inleder piggt med böljande spel och chanser åt bägge hållen, en matchbild som dominerar första halvlek.

Med över sex minuter kvar till paus kommer hemmalaget i ett anfall, där försvaret luckras upp och Dahl får ett inspel som han förvaltar på bästa sätt. Kort därefter skapar Nacka stor tryck framför mål, men Malkic svarar upp med några svettiga räddningar innan han återigen får kapitulera för Marrah.

LÄS ÄVEN: Hemvändare klar för ÖSK Futsal

I andra halvlek försöker Norrköping att komma ikapp men har väldigt svårt att uträtta något vettigt. En joker tas ut tidigt och Norrköping försöker att rulla runt ett försvarande Nacka. En feltouch av storebror Novoselac höll på att kosta laget ett baklängesmål, men inte.

Norrköping fortsätter med sitt jokerspel, men Sanneh kan sätta bollen i tom bur. En snabb replik kommer kort efter. Med knappt fyra minuter kvar blir det lite böljande spel, där Malkic tvingas tillbaka i mål och Berisha kan göra 4-1 efter ett vackert mål på volley. Jashari får in ett tröstmål i slutminuten.

Matchfakta

SFL Norra

Nacka Juniors FF – Norrköping FK 4-2(2-0)

Målskyttar, Nacka: Andreas Dahl, Yanku Marrah, Lamin Sanneh, Durim Berisha

Målskyttar, Norrköping: Slaven Novoselac, Esat Jashari

MISSA INTE: Se målen från Örebroderbyt

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img