Analys: RFL norra Norrland

RFL norra Norrland är en serie som består av sex lag och hittills har det bjudits på en hel del målrika matcher, men också många jämna matcher som har slutat med få mål.

För tillfället hittar vi Kågedalens AIF som serieledare med 13 inspelade poäng och en fantastisk målskillnad på 41-9, hela 32 plusmål.

Tre poäng bakom serieledande Kågedalens AIF så ligger Clmensnäs IF med tio inspelade poäng med en målskillnad på 40-12. När dessa två lag mötes i mitten av december så kunde Kågedalens AIF gå vinnande ur den striden med 1-0, matchvinnare blev Emma Kågström, som gjorde matchens enda mål i minut 15.

På en tredje plats i serien med tio inspelade poäng så hittar vi Myckle IK, fast med en match mindre spelade än Kågdeladens AIF och Clmensnäs IF. Dem också med en fin målskillnad, 24-12 och 12 plusmål.

Vidare i serien hittar vi Sunnanå SK på en fjärdeplats med sju inspelade poäng, också de med en match mindre spelad.

LÄS ÄVEN: Tack för ett fantastiskt 2017

Resterande lag i serien är Bureå IF och Rönnskär Railcare IF som har tagit tre poäng respektive noll poäng vardera efter sex matcher spelade.

Skytteligan i serien leds av serieledarnas Terese Lundmark som har hittat nätet hela 15 gånger. Tätt där bakom med fem mål mindre så hittar vi Sofia Lindström som alltså har gjort tio mål och spelar för Clmensnäs IF. På en tredje plats i skytteligan hittar vi Ottilia Lindberg som spelar för Myckle IF och hon har gjort sju mål.

LÄS ÄVEN: Torslanda tog en tung seger och bröt Borås svit

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img