Linköping tog ny seger – fortsatt tungt för bajen

På trettondagsafton spelades det ett bottenmöte i SFL Norra mellan Hammarby IF som tog emot KFUM Linköping, där viktiga poäng stod på spel.

Publiken fick uppleva en första halvlek som är en historia där Hammarby försöker att föra spelet mot ett försvarande Linköping, som löser uppgiften med stor succé. Spelet böljar stundtals och chanserna finns där för bägge lagen, men det är Linköping som hittar nätet och kan gå till paus med 2-0 efter mål av Garcia och Osman.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors klättrar i tabellen

I andra halvlek skulle det dröja ungefär tre minuter innan Linköpings Gerzic ökar på ledningen. Hammarby ger dock inte upp utan fortsätter att jaga mål och satsar tidigt på jokerspel, något som laget har väldigt svårt att dra fördel av och Poja tvingas stundtals in i målet.

Linköping kan istället göra två mål innan Hammarby får in ett tröstmål i slutsekunden. I och med segern byter Linköping plats med Hammarby i tabellen.