Speltips: Malmö-Torslanda

Att det går att betta på futsal i Sverige har varit en verklighet sen slutet av förra säsongen. Spelbolaget som tillhandahåller oddsen heter Coolbet.

Ifall du är tränare eller spelare i SFL är det förbjudet att lägga spel, men då jag sedan en dryg vecka tillbaka står utan anknytning till ligan så är det fritt fram för mig att börja spela.

Mitt startkapital är 1000kr och jag kör tills jag är bankrutt eller har dubblat upp. Som före detta tränare i ligan så har jag studerat och scoutat många lag nära. Jag ska försöka använda mig av den kunskapen för att förvalta mitt insatta kapital på bästa sätt. Ta gärna rygg, men kom ihåg; spela bara för pengar du har råd att förlora.

/Patrik Persson Fd tränare GAIS Futsal

6/1: Malmö City – Torslanda

Två lag som känner varandra mycket väl och även två lag son gillar att ligga lågt och kontra. Båda lagen har duktiga målvakter i Thylén och Armandt. Dessa faktorer tillsammans motiverar ett underspel (mindre än 11.5 mål i matchen). Spelar därför 100kr på det till oddset 1.80.

Här spelar du på Malmö-Torslanda

Av tradition brukar lagen vinna hemmamatcherna emot varandra. Fjolårets drabbning slutade 6-1 till Malmö. Torslanda har överpresterat så här långt medens Malmö gjort det motsatta. Nu har Malmö möjlighet att mönstra ett bättre lag än tidigare under säsongen. Legiec verkar vara skadefri, Armandt och Burda lär spela och förre skyttekungen Pajtim från Örebro börjar hitta in i laget.

Torslandas tränare Fredrik Augustin ska bli pappa i dagarna och var inte med på bänken senast mot Skövde och mycket talar för att Torslanda får klara sig utan sin tränare även denna match. Detta i kombination med en tidig och lång bussresa gör att oddset på 3.75 för hemmaseger känns mycket lockande. Jag är dock inte helt säker utan håller lite i pengarna och spelar därför bara 50 kr för att ha mer kapital att röra mig med till den kommande veckans späckade program.

HÄR hittar du oddsen till matchen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img